Lapsellesi tarkoitetut rajoitustyypit

Voit antaa lapsellesi vapautta toimia tietokoneella ja internetissä. Voit määrittää Kaspersky Safe Kidsin näyttämään lapsellesi varoituksia, kun Kaspersky Safe Kids valvoo vierailtuja verkkosivustoja, avattuja sovelluksia ja tietokoneella käytettyä aikaa. Lapsesi päättää sitten, miten toimii varoituksen suhteen.

Jos lapsesi ei huomioi varoitusta, Kaspersky Safe Kids lähettää sinulle ilmoituksen My Kasperskyssa ja älypuhelimellasi sekä tabletillasi, jos niihin on asennettu Kaspersky Safe Kids.

Osioista Salli verkkosivusto tai sovellus lapsen pyynnöstä ja Lisää tietokoneen käyttöaikaa lapsen pyynnöstä löydät lisätietoja toimenpiteistä, joihin Kaspersky Safe Kids ryhtyy, jos valitset Estä-vaihtoehdot.

Turvallinen haku

Voit myös hallita valitulle lapselle näkyviä internethakutuloksia ottamalla Safe Search -vaihtoehdon käyttöön My Kasperskyssa tai älypuhelimellasi tai tabletillasi, jos niihin on asennettu Kaspersky Safe Kids. Jos lapsesi tekee hakuja, jotka kuuluvat esimerkiksi luokkiin aikuisille suunnattu sisältö, alkoholi, huumausaineet, epäasiallinen sisältö, rasismi ja tupakka, Kaspersky Safe Kids määrittää nämä hakupyynnöt kielletyiksi, estää ne ja näyttää varoituksen.

Kaspersky Safe Kids tukee Safe Searchia seuraavissa hakukoneissa: Google (mukaan lukien ”Ok Google”), Bing, Mail.ru, Yandex, Yahoo! ja YouTube.